Kuljetusalustat ja kuljetuslavat teollisuuskuljetuksiin
 

Puiset kuljetusalustat, kuljetuslavat ja -pukit teollisuuden ja maatalouden kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin meiltä. Toteutamme kaiken tarvittavan raskaita kuljetuksia varten, mittatilaustyönä kuljetusvaatimustesi mukaan. Kaikissa puutuotteissamme on ISPM 15 -leima, joten ne soveltuvat täydellisesti vientikuljetuksiin. Puusta tehtyjä kuljetusalustoja voi hyödyntää esimerkiksi messukuljetuksissa.

 

Olemme valmistaneet kuljetuslaatikoita ja -alustoja lukuisille eri toimialojen yrityksille jo yli 35 vuoden ajan. Siten meillä on vankka osaaminen kestävistä kuljetusratkaisuista ja tietämystä parhaista kuljetuskäytänteistä ja tarvittavista kuljetustuista.

 

Meiltä saat kaikenkokoiset puupakkaukset ja puulavat sekä puukehikot. Kerro meille minkälaista puusta tehtyä ratkaisua tarvitset varastointia ja kuljetusta varten, ja saat meiltä varmasti siihen sopivan toteutuksen.

 

Älä epäröi kysyä lisätietoja kuljetusasioihin liittyen, sillä me haluamme ja osaamme neuvoa kuljetuksiin liittyvissä pakkausasioissa.

Yksilölliset kuljetusalustat

Puinen kuljetusalusta