Tarjoamme ratkaisuja puusta yrityksesi logistisiin tarpeisiin. Teemme tilauksesi mukaan kuljetukseen ja varastointiin sopivat tuotteet. Valmistamme komponentteja niin teollisuudelle, maataloudelle kuin rakennusteollisuudelle. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Aluslavat, kuljetushäkit, puulaatikot, kehikot, pakkaukset, kehysrakenteet yms.

 

Ympäristöystävällinen valinta

Rakennepalvelussa ympäristöystävällisyys on itseisarvo. Huolehdimme ympäristöasioista ja ekologisten arvojen toteutumista seurataan.

Puu vaatii vähemmän energiaa kuin muut rakennusmateriaalit sekä koko tuotantoketjussa että Rakennepalvelun tuotannossa. Kaikki Rakennepalveluun tuleva puutavara käytetään mahdollisimman tarkkaan hyödyksi tuotteiden laadusta tinkimättä.

Rakennepalvelu on rakennuttanut oman tuulivoimalan antamaan puhdasta sähköä toiminnalle. Toimistotilojen käyttövesi lämmitetään aurinkoenergialla. Tuotantotilojen suunnittelussa on huomioitu energian säästäminen oikeilla materiaaleilla. Tuotantotilojen lämmitys hoidetaan tuotannosta syntyvällä jätepuulla. Rakentamisessa on käytetty hyväksi matalaenergia-konseptia ja lämmitys suoritetaan puulämmityksenä. Yrityksen omissa jakeluautoissa tullaan hyödyntämään päästöjä alentavaa AdBlue-tekniikkaa.
 

Historia

Rakennepalvelu Jurva Rinne perustettiin 1984. Jurva Rinne oli aikaansaava mies joka huomasi että paikallisilla yrityksillä oli ongelmia logistiikan ja tuotteiden pakkaamisen suhteen. Yritys aloitti lavojen toimittajana. Tuotevalikoima laajeni jo varhain teollisuuden, maatalouden ja kiinteistöhuollon piiriin. Yritys on kasvanut tasaisesti ja lisännyt tuotevalikoiman lisäksi myös volyymia.

 
Media

Rakennepalvelu Jurva Rinne Oy - Graafinen ohjeisto (pdf 381 Kb)
Logot eri muodoissa (zip 1.1Mb)